Wat wordt uw
drie-hoek-combinatie?

Bent u erbij wanneer AZ speelt tegen sc Heerenveen, VVV-Venlo of De Graafschap?

Met één van deze wedstrijden of drie-hoek-combinatie scoort u pas echt bij uw relaties. Geniet van luxe hospitality, vermakelijke wedstrijden, unieke fanbeleving, een meet & greet met de helden uit het verleden en een feestelijke afsluiting vanuit Zell-Gerlos.

Drie-Hoek-Combinatie

Dit wilt u meemaken! Drie thuiswedstrijden binnen één week. De bal rolt alweer een aantal wedstrijden maar bent u al met uw relaties in het AFAS Stadion geweest? Volledig uitgerust van uw herfstvakantie kijkt u op 28 oktober hoe de mannen van John van den Brom aftrappen tegen sc Heerenveen. Op woensdag breken we de week tegen VVV-Venlo en zaterdag eindigen we de week feestelijk tegen De Graafschap. Gaat u voor één, twee of drie wedstrijden en scoort u daarnaast met vele extra’s.

Contact: commercie@az.nl | 072 547 80

Wat wordt uw keuze?

sc Heerenveen, VVV-Venlo en promovendus De Graafschap, drie thuiswedstrijden binnen één week en aan u de keuze welke u bezoekt.

Deze voetbalweek biedt u nu de kans om met vele extra’s deze wedstrijden te bezoeken. Uw luxe Business Seat, drankje in de rust, wedstrijdkaart(en) en parkeerplaats zijn gereserveerd.

Het enige dat u moet doen is scoren, de extra’s komen dan vanzelf! Wij helpen u graag om het arrangement op maat te maken.

Prijzen Drie-Hoek-Combinatie

Leden: vanaf € 135

Niet leden: vanaf € 165

Prijzen Eredivisie

Leden: vanaf € 70

Niet leden: vanaf € 85

Prijzen KNVB Beker

Vanaf € 28

Uw extra's tijdens de wedstrijden

28 oktober 16:45 uur

Ontmoet uw helden tijdens AZ - sc Heerenveen

De helden, iconen en spelers uit het verleden zijn terug met de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Maak kennis met Kees Kist, Willie Overtoom, Henk van Rijnsoever en vele andere. Vraag hen naar het verleden en het AZ anno 2018. Ga op de foto, of nog beter: bekijk de wedstrijd AZ - sc Heerenveen direct naast één van deze helden. Of win een uniek thuisshirt van één van de spelers op het veld.

Contact: commercie@az.nl | 072 547 80

31 oktober 19:45 uur

Breek de week met AZ - VVV-Venlo

Na de overtuigende overwinning tegen de amateurs van Alcides staat de wedstrijd tegen VVV-Venlo gepland op 31 oktober. Een mooi excuus om wat eerder te vertrekken van uw werk. U moet tenslotte uw relaties opvangen bij AZ.  Breek de week en beleef uw ultieme voetbalavond op uw eigen luxe seat.

Contact: commercie@az.nl | 072 547 80

3 november 20:45 uur

Groot feest tijdens AZ - De Graafschap

Zell-Gerlos is wedstrijdsponsor en pakt uit om deze drie-hoek-combinatie feestelijk te laten eindigen. Voor een leuk après–ski-feestje is écht geen wintersport nodig! Geniet eerst van de wedstrijd AZ - De Graafschap en scoor hierna uw pul bier om samen met uw relaties te genieten van een feestelijke avond.

Contact: commercie@az.nl | 072 547 80